Dansk English

SmartWeb Help | Design Manager New

3.6. FTP adgang til udviklereSom udvikler har du mulighed for at få adgang til template filerne igennem to veje. Den ene er gennem Rediger filer, som beskrevet tidligere. Den anden er via FTP, som vi vil gennemgå her. 

For at få adgang via FTP skal adgangen slåes til i Design manageren. Har du ikke selv adgang til det, kan du få din kunde til at åbne op for dig. For at åbne op for FTP adgang skal du ind i Design manageren og trykke på For udviklere.

For udviklere


Under For udviklere har du mulighed for at slå FTP adgangen til:

Slå FTP-adgang til


Når du har aktiveret FTP-adgangen vil dine log ind informationer komme frem. Med disse informationer får du, eller din udvikler, adgang til template mappen på dit website. Inden du kan logge ind skal du angive et kodeord, som skal bruges i forbindelse med de resterende informationer.

FTP-adgang


Når du skal udvikle et template fra bunden, kan du via For udviklere vælge at kopiere alle filer tilknyttet et template ned i template mappen lokalt, så de er nemmere at få adgang til. Det gøres ved, at vælge Kopier alle filer til lokal design, trykke Kopier filer, hvor du så kan vælge den template du gerne vil kopiere alle filer lokalt til.

Kopier template filer